Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.11.2010 11:20:00

Leschtina – diletant a lhář

Leschtina – diletant a lhář

J. Leschtina, když už o mě píše, měl by si alespoň zjistit správně veškeré reálie.

Ve svém dnešním článku v HN píše: „Bém s Paroubkem by nemohli pronajmout holešovické výstaviště Inchebě (jí tehdy dělal poradce Václav Kočka) za skandálně nízkou cenu, dohodnutou na šedesát let“.

Kdyby chtěl psát pravdu a se znalostí věci, musel by napsat, že první smlouva mezi Prahou a Inchebou byla podepsána za primátora Kasla. Ten, jako známý kritik ODS, by jistě nepřipustil „sešmudlání“ smlouvy! A já jsem ani nebyl předkladatelem materiálu do městské rady.

Upravená, problematická smlouva, kterou má p. Leschtina zřejmě na mysli, je z léta 2003, tedy za primátora Béma. Ani tehdy jsem ovšem nebyl jejím předkladatelem do městské rady. Nehlasoval jsem pro ni v radě, protože jsem byl na dovolené. A nehlasoval bych pro ni, ani kdybych v městské radě seděl.

Pane Leschtino, omluvte se mi, není to poprvé, co v souvislosti se mnou lžete.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama