ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.11.2010 21:01:00

Poskytování osobních údajů policistů a hasičů hraničí se zákonem

Poskytování osobních údajů policistů a hasičů hraničí se zákonem

Radek John vydal příkaz policejnímu prezidentovi a šéfovi hasičů poskytnout osobní údaje až 2 500 policistů a hasičů auditorské firmě Ernst & Young.

Informace o tom, že Radek John vydal příkaz policejnímu prezidentovi a šéfovi hasičů poskytnout osobní údaje až 2 500 policistů a hasičů auditorské firmě Ernst & Young, považuji za absolutně neuvěřitelné a nepochopitelné. Předávání osobních údajů velmi osobní povahy, jako adresy bydliště nebo čísla bankovních účtů, naprosto hraničí se zákonem o ochraně osobních údajů. Opět se tak potvrzuje, že Radek John zcela nepochopil význam své funkce, kdy by se měl primárně zabývat funkčností jemu svěřených bezpečnostních složek státu a ne je sám svými kroky rozvracet. Faktický bojkot jeho rozkazu ze strany policejního prezidenta Martinů i ředitele hasičů Štěpána jen podtrhuje nesmyslnost takového rozhodnutí.
 
Jeroným Tejc, stínový ministr vnitra za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama