ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2010 9:48:04

Vláda Petra Nečase provádí vědomou destrukci zdravotnictví

Vláda Petra Nečase provádí vědomou destrukci zdravotnictví

Sociální demokracie nesouhlasí s politikou vlády Petra Nečase v oblasti zdravotnictví, jenž svými opatřeními směřuje k postupné destabilizaci oboru.

Sociální demokracie nesouhlasí s politikou vlády Petra Nečase v oblasti zdravotnictví, jenž svými opatřeními směřuje k postupné destabilizaci oboru a zhoršení zdravotní péče pro všechny pacienty v naší zemi. Dnes navržená úhradová vyhláška, kterou představilo ministerstvo zdravotnictví, a která snižuje platby zdravotním pojišťovnám o dvě procenta, povede nemocnice k nucenému snižování lékařského personálu a dalšímu omezení dostupnosti a kvality zdravotní péče v ČR.

Vláda tak pod taktovkou plošných škrtů ministra Kalouska nadále prohlubuje již tak krizový stav českého zdravotnictví. To, že zdraví občanů naší země není prioritou této vlády, dokázal naší veřejnosti jasně premiér Petr Nečas, když urgentní žádosti ministra Hegera o vysvětlení celého problému věnoval pouhých pět minut!

David Rath, stínový ministr zdravotnictví za ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama