Prof. Ing. Václav Klaus, CSc

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2010 16:49:40

Na Pražském hradě se rozsvítí vánoční strom

Na Pražském hradě se rozsvítí vánoční strom

V neděli 28. listopadu 2010 se v 16.30 hodin na Jiřském náměstí Pražského hradu rozsvítí vánoční strom. Stane se tak při příležitosti zahájení tradiční vánoční sbírky pořádané Nadačním fondem manželů Livie a Václava Klausových.

Nedělní doprovodný program, na nějž je vstup volný, začne už v 16.00 hodin, a to hudebním a pěveckým vystoupením Dětské lidové muziky Notičky, pěveckého souboru Gospel Limited a Hudby Hradní stráže.

Vánoční strom rozsvítí manželka prezidenta republiky, paní Livia Klausová.

Pro všechny návštěvníky akce připravila Správa Pražského hradu drobný dárek.

Návštěvníci budou mít zároveň možnost navštívit výstavu Relikviář sv. Maura na Pražském hradě, která bude v neděli mimořádně otevřena až do 18.00 hodin.

Vánoční veřejná sbírka, jejíž výtěžek bude věnován na pomoc dětem z dětských domovů, pěstounských a sociálně slabých rodin,  potrvá až do 9. ledna 2011.

Radim Ochvat, ředitel Tiskového odboru
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama