Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.12.2010 12:39:20

Žádáme záruky, že kvůli fotovoltaice nedojde k arbitrážím

Žádáme záruky, že kvůli fotovoltaice nedojde k arbitrážím

Sociální demokracie nadále trvá na tom, aby vláda Petra Nečase dala naší společnosti jasné záruky, že její návrh na zdanění fotovoltaických elektráren nevyvolá miliardové arbitráže pro naši zemi.

ČSSD vnímá i apel prezidenta republiky Václava Klause, který s ohledem na hrozící soudní spory přichází s iniciativou pouze jednoročního zdanění solárních elektráren.

Sociální demokracie si uvědomuje, že řešení této problematiky je klíčové, opakovaně jsme ale vládu P.Nečase upozorňovali na nutnost přijmout taková opatření, která jasně zaručí, že ČR kvůli nim nebude cílem miliardových soudních sporů. Je odpovědností současné vlády, aby takové podmínky ve svých opatřeních jasně a zřetelně nastavila. 

Milan Urban, stínový ministr průmyslu a obchodu za ČSSD

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama