ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2015 12:42:26

Karel Dolejší z Britských listů o svobodě slova

Karel Dolejší z Britských listů o svobodě slova

Krachující Britské listy útočí na konkurenci realizující svobodu slova.

Pokud by nebyly Parlamentní listy, nedověděla by se česká veřejnost a zahraniční instituce, novináři i obyčejní zájemci  nic o tom, jaké nálady jsou v české společnosti. Tištěná média jsou zcela v rukách  oligarchů. Křetínského Blesk se věnuje první lásce dcery bývalého premiéra, Babišnoviny sebereklamě, Bakala obraně před útočníky.  
V minulosti  jsem všem jmenovaným  poslal desítky upozornění na porušování českých právních předpisů, na zdroje financování neziskových organizací, na podvody všeho druhu. Ani jedna jediná řádka nevyšla. Mocenská politická a ekonomická elita si koupila  MEDIÁLNÍ TICHO. Neparlamentní strany nemají žádnou možnost veřejné prezentace svůj program a cíle jinde, než na Parlamentních listech. ČT je ignoruje, dokonce i před volbami. 

Jediným pluralitním svobodným hlasem jsou Parlamentní listy. Dávají příležitost každému. Bez rozdílu. Své si může napsat Vandas, KSČM, prezident, premiér. Drze a tvrdě i jakýkoliv občan.  To je to, co Karlu Dolejšímu z Britských listů, ale také různým Šafrům a dalším jednosměrným portálům  vadí. V PL není cenzura. Hlas devadesáti procent české společnosti odmítající přistěhovalce není  pro ně extrémem a  nehledají  cesty, jak ho umlčet. Prostě umožní zveřejnění, nekomentují a nechají na čtenáři, co si bude myslet. O straně, autorovi, problému. Proto jsou PL zdrojem nejcennějších ifnormací pro zahraniční média, velvyslanectví jiných států, pro sekretariáty politických stran. Proto je čtenářská veřejnost vyhledává a hlavně, vyhledávat čím dál tím více, bude. 
Děkujeme Parlamentním listům, že naší straně  dávají příležitost projevit naše názory. Zda je někdo vyslyší nebo ne, to je věc demokratické volby čtenáře. Má možnost si mezi názory kohokoliv vybrat, posoudit argumenty, seznámit se s jiným pohledem na věc, naučit se nastudovat si problém, ohodnoti odbornou či lidskou úroveň autora. Když čtenář usoudí, že jsem arogantní idiot dělající si z poltické "elity" této země permanentní legraci, má možnost mé řádky navždy vynechat a přehlédnout. Nesmí být však žádný Karel Dolejší, který  mi zakáže psát a publikovat. To už tady bylo.   JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama