JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2010 15:09:55

Michal Hašek: Budeme se snažit, abychom své názory sbližovali

Michal Hašek: Budeme se snažit, abychom své názory sbližovali

Na pracovní snídani ve své pracovně přijal dnes předseda Asociace krajů ČR a jihomoravský hejtman Michal Hašek předsedu KDU-ČSL Pavla Bělobrádka. Oba politici na tomto adventním setkání hovořili o celostátních i regionálních tématech.

„Bereme tuto schůzku jako začátek budoucí série společných setkání, na kterých si budeme vyměňovat názory a vzájemně komunikovat. Nemusí to nutně znamenat, že máme mít shodné názory, koneckonců politika je od toho, abychom prosazovali programy našich stran. Budeme se však snažit jednat tak, abychom všude, kde to bude užitečné pro občany a do budoucna i pro Českou republiku, své názory sbližovali a nabízeli taková řešení, která budou přínosem pro celou společnost,“ komentoval schůzku Michal Hašek.

Podle hejtmana oba politici hodnotili kvalitu spolupráce v krajských koalicích a zkušenosti z jednotlivých krajů. Zmínili se také o celostátních tématech, zejména o všem, co má přesah z regionů na centrální úroveň. Například o reformách ve školství nebo zdravotnictví. „Určitě pro mne z našeho setkání vyplynula řada námětů, které využiji v práci Asociace krajů,“ řekl Hašek.

Jeho slova potvrdil i Pavel Bělobrádek, který ocenil pozvání na jihomoravské hejtmanství. „Bylo to především první seznamovací kolo, jehož cílem bylo poznat se osobně a pohovořit si o situaci, která vládne na celostátní i na krajské úrovni,“ řekl Bělobrádek a dodal, že jeho strana bude spolupracovat se všemi demokratickými stranami. „KDU-ČSL je myslím tou stranou, která se oprostí od nějakých ideologických nálepek a bude především snažit přicházet s takovými návrhy, které jsou ve prospěch společnosti,“ uzavřel Pavel Bělobrádek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama