ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2010 17:29:00

Debata Johna s Langerem připomínala diskusi dvou hrobařů

Debata Johna s Langerem připomínala diskusi dvou hrobařů

Reakce na dnešní vystoupení ministra vnitra Radka Johna a exministra vnitra Ivana Langera v diskuzním pořadu Otázky Václava Moravce.

Dnešní debata současného ministra vnitra Radka Johna a bývalého ministra vnitra za ODS Ivana Langera v pořadu Otázky Václava Moravce připomínala diskusi jednoho za osmnáct a druhého bez dvou za dvacet. První z nich obhajoval něco, co není schopen kvůli své neodbornosti splnit, druhý zase hájil neobhajitelné, tedy rozvrat policejního sboru, který svého času sám zahájil. Je smutné, že jsme museli sledovat debatu dvou hrobařů české policie, přičemž důsledky jejich práce bude pociťovat celá země. Neméně smutné pak je, že tito dva lidé se hádají o tom, kdo svou práci dělá hůř.

Ačkoliv mne to již nepřekvapuje, tak Radek John opět přichází se závažnými obviněními, která však odmítá dále rozvádět. Nejprve to byla spiklenecká skupina novinářů, která jej má údajně zdiskreditovat, dnes to pak bylo obvinění z úniků zásadních policejních materiálů. Pokud však Radek John tvrdí, že o tom spravil premiéra Petra Nečase, doufám, že si je dobře vědom všech důsledků svých výroků. Ptám se tedy, zda ministr vnitra vyvodil potřebná opatření, aby k podobným věcem nedocházelo, anebo zda podal trestní oznámení na konkrétní osoby? Pokud ne, tak nám opět dokazuje, že si neuvědomuje, co říká. Stejně tak by pan premiér neměl před podobnými případy strkat hlavu do písku, pokud o nich skutečně ví.  

Diskusi Radka Johna a Ivana Langera považuji za zcela mimoběžnou, kdy jeden muž dokončuje krach policie, který ten druhý započal.

Jeroným Tejc, stínový ministr vnitra za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama