Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2011 9:39:06

Růžové brýle pana prezidenta

Růžové brýle pana prezidenta

Korupční skandály naší staronové vlády, spory mezi koalicí, zdražování energií, snížení sociálních dávek a absolutní nechuť jednat s opozicí, taková je dnešní vládní koalice.

Co čeká naše občany v novém roce 2011? Méně peněz pro rodiny s dětmi, snížení peněz pro postižené, dodnes nevyřešené následky krutých povodní. Věčně rozhádaná koalice, která národu předvádí, jak strhnout moc ve svůj prospěch, lékaři, kteří dávají hromadné výpovědi, to vše nás potká již v prvních lednových dnech. Každý z nás má někoho, kdo bude lékařskou péči potřebovat. Místo silných slov by možná stačilo zástupce lékařů pozvat ke kulatému stolu, nejen s ministrem, ale i všemi představiteli politických stran. Moderní doba jaksi nepředpokládá, že mohou umírat lidé a tak bych se ráda zeptala: Pane prezidente, i vy máte děti a vnuky, i vy můžete čekat marně na lékaře, jste prezidentem České republiky, všech lidí, kteří zde žijí, nechcete se zeptat právě jich, jaký mají názor na naše vládní představitele a jejich bezohledné reformy?

Miloslava Vostrá
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama