ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2011 8:47:25

MMR je připraveno okamžitě pomoci obětem povodní

MMR je připraveno okamžitě pomoci obětem povodní

Ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský vzhledem k aktuálnímu vývoji povodňové situace v České republice potvrdil, že jeho resort je připraven postiženým okamžitě poskytnout základní finanční dotace.

„Na základě posledních zpráv jsem pověřil své podřízené, aby okamžitě připravili veškeré podklady nutné pro zahájení poskytování pomoci. I když pevně věřím, že aktuálně probíhající povodně skončí bez zásadních materiálních škod," řekl ministr Kamil Jankovský.  

Postižení občané tak budou moci prostřednictvím starostů obcí požádat o okamžitou pomoc ve výši 30 tisíc korun na úhradu části nákladů na opravy. Pro obce je ministerstvo pro místní rozvoj připraveno vyhlásit podporu nákupu buněk pro dočasné ubytování osob, které kvůli povodním přijdou o střechu nad hlavou.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama