ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2011 10:05:31

Bezvládí ve vedení policie jen zhorší stávající situaci

Bezvládí ve vedení policie jen zhorší stávající situaci

Dnešní „nedohodu“ mezi premiérem Nečasem a ministrem vnitra Johnem ve věci jmenování policejního prezidenta považuji za neuspokojivou.

Pokračující bezvládí ve vedení policie může zhoršit situaci v destabilizovaném sboru. Dnešní "nedohodu" mezi premiérem Nečasem a ministrem vnitra Johnem ve věci jmenování policejního prezidenta považuji za neuspokojivou. Není mi jasné, co může schůzka premiéra Nečase s Petrem Lessym změnit na přetrvávajících pochybnostech předsedy vlády ohledně zákonnosti samotného výběru tohoto kandidáta na post policejního prezidenta.

Petr Nečas buď hledá cestu k ústupu ze svých předchozích silných prohlášení, anebo, a to by bylo mnohem horší, pro domluvu ohledně možných personálních změn ve prospěch ODS pod novým policejním prezidentem. Očekávám, že k rozhodnutí premiéra dojde nejpozději v pondělí, neboť policejní sbor je již nyní destabilizován a dalším prodlužováním stavu bezvládí a čekáním na rozhodnutí by se tato situace ještě zhoršila.

Jeroným Tejc, stínový ministr vnitra za ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama