ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2011 20:18:26

Veřejné zakázky na webu

Veřejné zakázky na webu

Na webových stránkách Ministerstva pro místní rozvoj je možné najít paragrafové znění návrhu novely Zákona o veřejných zakázkách.

Do konce února je možné k návrhu zasílat připomínky. Expertní skupina zváží, zda je vhodné vybrané připomínky zapracovat, provede finální úpravy paragrafového znění a  v březnu bude návrh novely předložen k meziresortnímu posouzení. Kvůli přípravě velké novely zákona o veřejných zakázkách vytvořil ministr Kamil Jankovský Expertní skupinu složenou z více než dvou desítek odborníků.
 
„Vzhledem k tomu, že expertní komise, která se na novele podílela, byla hodně široká, byli tam zástupci poslaneckých klubů i profesních organizací, předpokládám, že by čas na projednání nemusel být dramaticky dlouhý" říká ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský. Vyjadřuje se tak ke stále častějším dotazům na délku projednávání novely.

Zástupce „Platformy pro transparentní veřejné zakázky", tedy jednoho z partnerů  přípravy novely, Dan Ťok, který je zároveň generálním ředitelem společnosti Skanska uvedl: "Ministr Jankovský vedl transparentní a věcnou diskusi." A dodal svoji vizi pro nejbližší budoucnost :  "Budeme-li takto pokračovat, můžeme mít zákon světové úrovně."
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama