reklama

Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2011 10:21:07

Drábkova důchodová reforma dle plánu TOPíčků bude pěkné svinstvo ..

Drábkova důchodová reforma dle plánu TOPíčků bude pěkné svinstvo ..

Za těch 20 let od sametové švidlrevoluce jsem viděl hodně zákonů, které jakoby předkládali naprostí hlupáci ( což mimochodem i byla skutečnost- jinak si nelze vysvětlit neustálé nucené novelizace jen pár měsíců platných zákonů ).

Ale to, co poslední dobou padá z ministra Drábka- to už jsou skutečně výplody a představy chovance bohnické léčebny.

Podle posledních informací o plánu jeho "důchodové reformy" hodlá Drábek zavádět ekvivalent středověkého pravidla, kdy pokud někdo zemřel bez dědiců- jeho majetek připadl církvi. Ministr Drábek pod tlakem svého šéfa a faktického předsedy vlády Kalouska totiž nevymyslel jen POVINNÉ SPOŘENÍ DO PRIVÁTNÍCH FONDŮ , ale přidal ještě záměr, kdy PO ÚMRTÍ SPOŘÍCÍHO MAJÍ VLOŽENÉ A NASPOŘENÉ PENÍZE ZŮSTAT VLASTNÍKŮM FONDU, místo aby byly logicky vyplaceny dědicům . Tato neskutečná zlodějina skutečně nemá v civilizovaném světě obdoby, a dá se přirovnat k největším tunelům a zlodějinám v celé historii lidstva. Je opravdu neuvěřitelné, že vůbec někoho může něco takového napadnout . Už povinné platby do soukromých fondů jsou pěkné svinstvo a plánovaný superkšeft pro kamarádíčky .... vsadím se, že třeba zbrojař Háva a jeho dětičky, když teď přijdou o miliardové provize z armádních lumpenkšeftů , získají mezi prvními licenci na provozování takového důchodovho fondu .... jako již jim Kalousek několikrát připravil "právní rámec" ke konkrétnímu druhu "podnikání". Finančník Bakala a další členové novodobé "aristokracie" zajisté nezůstanou pozadu.  A to co vymyslel Drábek .... to je přeci nádherná "třešnička na dortu" pro všechny, kteří mají finance a kontakty na to, aby se do takového "kšeftu" mohli zapojit !

Doufám, že si všichni ti, kdo volili "knížecí družinu" přeběhlíků a odpadu/líků z ODS a KDU-ČSL uvědomí, jak se nechali zblbnout .  A velmi bych jim přál, aby právě oni na výmysly páně Drábka a představitelů TOPíčků sakra dojeli.

Za sebe mohu jen jedno - nehodlám do žádného privátního fondu někomu platit abych majitelům umožnil sladké nicnedělání , až za pár let vyhlásí bankrot se slovy, že jim protě jen nevyšel podnikateský záměr. Takových "šibalů" , kteří takto okradli tisíce daňových poplatníků už jsme tu v ČR zažili dost .

originál článku na webu zde

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama
reklama