RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2011 15:11:42

Opravdu chtějí Severočeši.cz zamést s korupcí, prospěchářstvím a podvodem?

Opravdu chtějí Severočeši.cz zamést s korupcí, prospěchářstvím a podvodem?

Z diskuse v ÚD - V Telnici platí toto: na kandidátce KSČM byli stejní lidé jako dnes na kandidátce severočechů, voliči KSČM = nyní voliči severočechů. Tak že tím že si p. Doubrava začal říkat severočech se na Telnici opravdu vůbec nic nezměnilo.

Otevřete-li si webové stránky Sevročeši.cz přivítá Vás protikorupční reklama či spíše reklamní prezentace politického hnutí Severočeši.cz, která má navodit jakýsi obraz politického subjektu, který jde do politiky zamést s korupcí, prospěchářstvím a podvodem. Bohulibá činnost. Proč jsem vstoupil po delší době na tyto stránky? No, protože jsem se chtěl dozvědět něco o pokračující kauze člena politického hnutí Sevročeši.cz, starosty obce Telnice, krajského zastupitele a  senátora PČR za toto hnutí Jaroslava Doubravy. Nic jsem zde nenašel, krom několika dost starých věcí (listopad 2010 nejaktuálnější materiály a informace). Jaká škoda, že subjekt, který se ústy všech jeho představitelů na všech úrovní holedbá čistotou svého ražení a snažení má takovéto prezentace, ty webové i ty v reálném životě. Jak je však známo, určitě to bude zase nějaký atak nepřejícníků. Jak řekl slepý: "...uvidíme!" (nebo že by to řekla slepá spravedlnost?)

 

<a href="http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20110215_wv_doubrava_dalsi_prusvih_tezka_palba.html?diskuse=1">Senátor Jaroslav Doubrava se znovu ocitl pod těžkou palbou</a>

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama