Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2015 22:51:34

Zdechovský podpořil Pochod pro rodinu

Zdechovský podpořil Pochod pro rodinu

Mladí křesťanští demokraté (MKD) ve spolupráci s Hnutím pro život pořádají již tradiční Pochod pro rodinu, jež se uskuteční v sobotu 15. 8. 2015 od 12:30 v Praze. Průvod vyrazí od křižovatky ulic Washingtonova a Politických vězňů.

„Naší snahou je poukázat na situaci tradiční rodiny a její postavení ve společnosti, jež není dobré. A přitom zdravé a fungující rodiny jsou z dlouhodobého pohledu klíčové pro zachování české společnosti, a to nejen z demografického hlediska. Náš pochod se mimo jiné vztahuje k nedávnému rozhodnutí vlády, které zavazuje Ministerstvo práce a sociálních věcí připravit do konce roku teze metodiky, která bude posuzovat dopady veškeré připravované legislativy právě na rodiny. Vládní politika by měla být zaměřena především na podporu rodiny a nikoliv na alternativní formy soužití,“ říká předseda MKD Jan Málek.

„Scházíme se na podporu rodiny, tedy manželů, kteří se svou ochotou mít a vychovávat děti obětují pro budoucnost,“ dodává místopředseda MKD Jan Gregor.

Záštitu nad pochodem převzal místopředseda vlády Pavel Bělobrádek, kardinál Dominik Duka, radní hl. m. Prahy Jan Wolf a poslanec Evropského parlamentu Tomáš Zdechovský.

Oproti minulým rokům bude pochodu předcházet konference s názvem Perspektivy rodiny ve 21. století, která započne od 10:00 v prostorách paláce Charitas na Karlově náměstí. Konference bude probíhat formou panelové diskuse moderovanou Janem Gregorem. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama