Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2015 15:33:00

Čína je teď zlá holka? Jen sprosté hovado ignoruje...

Čína je teď zlá holka? Jen sprosté hovado ignoruje...

Evropská unie zase perlí, když navrhla, aby se žádní vrcholní představitelé zemí EU nezúčastnili v Číně oslav výročí 70. let od konce 2. světové války, ve které zahynulo více než 15 milionů čínských obětí.

Celá EU leze Číně do pozadí, pokud jde o byznys a teď se najednou tváří, že je Čína zlá holka. A také si myslím, že oslavy konce války by měly být apolitické.

Přístup EU je hrubé pokrytectví. A my v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) říkáme opak - chceme rovnoprávnost v byznysu s Čínou včetně souladu pracovních, ekologických a jiných norem, ale do uctění památky obětí války a uctění vítězů nad nacismem a fašismem netahejme aktuální politické karty. Oběti Číňanů byly obrovské a jen sprosté hovado je ignoruje.

A jsem samozřejmě rád, že se zřejmě jako jediný vysoký představitel zemí EU zúčastní oslav prezident Zeman.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama