Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy

Dr. et Dr. Jan N.A, Berwid-Buquoy
  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2015 16:55:45

Stěhování národů pokračuje aneb kdo je hlupákem?

Stěhování národů pokračuje aneb kdo je hlupákem?

Lidská moudrost má sice své hranice, ale lidská blbost je bezbřehá. Řešit současné stěhování národů je možné jedině vízovou povinností. Nechápu proč se tak neděje!

Utečenecké kvóty pro jednotlivé státy EU přece nic a nikoho nezastaví. Nejenže nic neřeší, naopak ještě navíc daný stav komplikují. Aktuální migrační opatření v zemích EU bych definoval výrokem: absolutní a nepopsatelný zmatek...

Zpravodajské služby států shengenské smlouvy nemají nejmenší ponětí, kdo z cizinců se nachází na jejich území a proč. Německá kancléřka Angela Merkelová (dcera faráře) a jí podobní, si stále více pletou právní stát s biblickým sdružením Ježíše Krista a ochromují tím normální fungování správních a bezpečnostních složek v celé EU.

Je notoricky známé, že mezi statisíci utečenců ze středního východu, proudících do západní Evropy, nejsou pouze političtí a ekonomičtí emigranti, nýbrž i tisíce vycvičených džihádistů z IS, jejichž úkolem je zničit naší civilizaci, tak jako nekompromisně postupovat proti vyznavačům křesťansko-židovského náboženství. Německá zpravodajská služba BND hovoří o cca. 2% „migračních“ džihádistech ale já osobně se domnívám, že toto číslo je značně podhodnocené.

Ovšem i kdyby nebylo, je nutné si uvědomit následující fakta: Vezměme za základ současný stav, 500.000 utečenců směřujících na západ Evropy. Výpočtem 2% se dostaneme k výsledku 10.000 džihádistů IS a jejich styčných důstojníků v zemích Evropské unie. Avšak statistické číslo německé BND nebere v úvahu případné naverbování nových teroristů na cílových územích Evropy, jenž by mohlo zahrnovat dokonce trojnásobek uvedeného původního počtu. V této souvislosti musíme již dnes hovořit dokonce o vojenské síle třech divizí (6 brigád, á 500 mužů) operujících v oblastech EU. Protože neexistuje vůbec žádná kontrola o vstupu a pohybu těchto brigád, nikdo nemůže s určitostí říci, jakou zbrojní techniku sem fanatičtí přívrženci islámu mezitím zavláčeli.

Protože neexistuje žádná vízová povinnost, nemají výzvědné služby států EU o co se opřít a tápají v „temnotách“. Abych mohl čtenáři, nemajícímu nikterak kontakt ke zpravodajské službě, vysvětlit jak ona metodika funguje, prosím ho nyní o zvýšenou pozornost: Jakýsi Mustafa X. z Afganistánu chce do SRN a má cestovní pas. Obrátí se na zastupitelský úřad SRN ve své vlasti s žádostí o visum a žádost musí zdůvodnit. Již zde máme dokonalou představu, zdali se jedna o politického nebo ekonomického utečence, neboť „diplomaté“ (ve skutečnosti agenti) SRN mají možnost na místě si ověřit jeho údaje o koho se jedná a jestli mluví pravdu. Zastupitelství rovněž potvrzuje pravost dokumentu (cestovní pas). Totéž se odvíjí v případě, že dotyčná osoba chce emigrovat do Rakouska, Česka, Maďarska nebo kamkoli jinam v rámci EU a shengenské smlouvy.

Teprve potom by se mohlo hovořit o kvótách, který z dotyčných států EU kolik vydá komu vstupních nebo transitních víz, aby mohla být dána možnost, co nejpřísnějších kontrol o pohybu oněch osob. Rovněž je důležitý přehled o pracovních kvalifikacích migračních uchazečů. Tito lidé by měli mít povinnost zaznamenat do žádosti o vízum nynější zaměstnání a původní povolání. Zmíněné opatření urychluje pracovní nasazení příchozích, popř. jejich rekvalifikaci v EU.

Nynější praxe však vypadá úplně jinak: Přichází statisíce emigrantů o kterých nikdo nic neví. Vydávají se za kohokoliv a cokoliv. Pravost jejich dokumentů je sporná. Mnozí nemají u sebe zhola vůbec nic... Kdo způsobil onen nepopsatelný diletantismus, zmatek a chaos? Zcela transparentně, vlády EU.

Oni rovněž tvrdí neuvěřitelný nesmysl: „Kdo nemá nárok na politický azyl bude okamžitě vyhoštěn!“ To je samozřejmě výrok zralý na svěrací kazajku. Kam chcete vyhostit statisíce nevhodných emigrantů, o kterých lautr nic nevíte, neboť u sebe vůbec žádné osobní doklady nikdy neměli? A co, když tito lidé prohlásí, že jsou rodinnými příslušníky těch, co politický asyl mezitím získali? Ti jim to rádi za 1000,- US dolarů na osobu odkývají!

Za těchto okolností k nám může IS profiltrovat tolik džihadistů, kolik si vzpomene. Protože hranice shengenské smlouvy nikdo nekontroluje, lze pašovat jakoukoli vojenskou techniku (mimo těžké bojové techniky a vzdušných sil) v libovolném množství do prostoru EU kdekoliv a kdykoliv, aniž bychom měli sebemenší přehled.

Všimněte si jednoho důležitého faktu! Ten zásadně naším vládním politikům uniká: Nikdo z utečenců nepřilétá letadlem. Všichni platí drahé lodní pašeráky, cestují vlakem, autobusem nebo jdou pěšky. Proč? Vždyť cesta letadlem by mohla být za určitých okolností daleko rychlejší, snadnější, pohodlnější a hlavně – levnější. Je to tím, že žádná letecká společnost vás nedopraví do ciziny bez platného vstupního víza. Již sama tato skutečnost měla, od samého počátku, vzbudit podezření vládních kruhů EU: „Zde není něco v pořádku!“

Reálná skutečnost je naprosto transparentní: Lavina utečenců nejen že žádná víza nevlastní, oni je ani vůbec nechtějí. Proč? Znamenalo by to totiž kontrolu a to oni za žádných okolností nemohou potřebovat. Kdo chce krást, parazitovat a provádět teroristické akce, ten tak nemůže činit pod kontrolou a dohledem.

Ještě jsem nikde nečetl, že by některý z utečenců někde v EU hledal práci. V SRN a Rakousku jsem nenalezl ani jeden jediný novinový inzerát. Mnozí z utečenců však ukazovali portrét Angely Merkelové a volali: „To je naše matka!“

Rodička, ať se tedy o ně stará, nakojí je, přiloží je k prsu, hlavně neobtěžovat s nějakým pracovním místem – hlavně cucat  medové mléko z láhve...

Pakliže se někdo připravuje zničit civilizovanou Evropu a její tzv. „nevěřící“ občany (viz k tomu Korán), nemůže se zabývat hledáním slušného pracovního místa, nýbrž musí se soustředit na své „svaté“ poslání džihádského teroristy. Musí žít z toho, co mu onen stát na samozničení své vlastní civilizace, prostě bude přispívat...

Emigrační vlna nikdy neustane, pokud nebudeme na hranicích vyžadovat na každém, kdo nepatří k EU vstupní víza. Pakliže je nemá, okamžitě ho považovat za potenciálního teroristu, lháře, ilegálního příživníka a podvodníka. Lidé tohoto druhu nemají v shengenském prostoru nic co pohledávat a coby kriminální živlové patří od samého počátku za mříže, jakékoliv z evropský věznic, než se zjistí jejich pravá identita a důvod pokusu vniknutí na území EU. To zřetelně usnadní jejich vyhoštění do svých mateřských zemí a elektronickou registraci v EU...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama