JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2015 15:15:59

Vzniká nová jednotná Národní fronta bojovníků proti uprchlictví.

Vzniká nová jednotná Národní fronta bojovníků proti uprchlictví.

Téma je to lákavé. Když 82 % národa je v té či oné míře proti uprchlíkům, je povinností každé politické strany toto téma uchopit a co nejhlasitěji rozvinout.

 Jakmile jen problesklo, že dnes opět bude v Poslanecké sněmovně taškařice na téma boje proti uprchlíkům, bylo jasné, že vypukne socialistická soutěž o nejhlasitější projev a největší odpor. A tak bojuje jako lev Fiala obtížený tituly pořed jménem a za jménem a sice zvýšeným hlasem, ale bez jakékoíliv invence dlouhé minuty plácá a plácá. Své cítí potřebu říci i poslanci, kteří kdysi byli v bratrském obětí  a jedné straně, tj. Okamutovců. Hřímají, burácejí a odvolávají. I Bělobrádek za lidovce za týden zvážněl a hovoří jednak o nejvážnějším problému dneška a jednak o potřebě zvyšování porodnosti.

Myslím si, že je to dobrá iniciativa a protože do západní Evropy budou statisíce uprchlíků přes veškerá opatření proudit ještě nejméně rok, minimálně v krajských volbách by toto téma mohlo zazářit.
Rozhodně si myslím například, že by na krajích měly být vytvořeny odbory pro boj s islámem a uprchlíky a i v Senátu by neškodilo vytvořit výbor pro vlastizrádnou a nevlastenckou činnost.

Zemi se daří dobře, ekonomika roste. Já bych se domníval, že daleko větší pozornost by se měla věnovat boji za mzdové požadavky. Ale to by bylo příliš laciné...

Boj proti uprchlíkům a vlastizrádcům je prapor naší nové Vlastenecké fronty....
Jediný problém je v tom, že do Bavorska jich za měsíc přišlo přes 250 000, ale k nám nikdo z nich nechce. Jsou to parchanti. .  
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama