Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2015 10:56:00

To není rasismus, ale katastrofa! Přečtěte si, co nás čeká... To je konec

To není rasismus, ale katastrofa! Přečtěte si, co nás čeká... To je konec

To není rasismus, ale katastrofa! Poslechněte si (přečtete si), co nás brzy čeká v soužití s arabskými a africkými imigranty, které proti vůli většiny českých občanů odsouhlasila vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL do České republiky.

Starosta německého Hardheimu rozeslal na základě stížností německých obyvatel a v zoufalé snaze udržet ve městě pořádek imigrantům letáky se základy slušného chování, jelikož tomuto malému městečku ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko byla přidělena zhruba tisícovka běženců z arabských zemí a z Afriky, kteří zásadně narušují soužití se zhruba 4 600 původními německými obyvateli. Každý čtvrtý obyvatel dosud klidného městečka je tak najednou Afričan či Arab. V obchodech, v ulicích i na fotbalovém hřišti se objevují cizí tváře a starosta Volker Rohm proto nechal žadatelům o azyl rozdat letáky s výčtem pravidel „slušného chování”.

„Milá cizinko, milý cizinče,“ začíná dopis vyhotovený v několika jazycích, který dále pokračuje textem:“ Německo je čistotná země a tak to musí zůstat! Když člověk používá veřejné toalety, je v Německu obvyklé je po sobě zanechat čisté“, pokračuje text. Následuje poučení o tom, že než si člověk rozbalí zboží v supermarketu, je třeba ho zaplatit. Po 22:00 se dodržuje noční klid. A v neposlední řadě: „Svou naléhavou potřebu vykonáváme výhradně na toaletách, nikoli v zahradách a parcích ani na zádích aut a za křovisky.“

Starosta svůj dopis vysvětluje tím, že reaguje na stížnosti místních německých občanů. Naopak předsedkyně rady pro uprchlíky Bádenska-Württemberska Angelika von Loeperová říká, že tento dopis přiživuje rasistické tendence.

Já myslím, že rasistické tendence naopak přiživuje jednání Německa, Evropskké unie a české vlády, když zcela proti vůli většiny českých obyvatel odsouhlasili přijímání nezvaných a nepřizpůsobivých vetřelců do naší republiky. A to vše na úkor sociálního zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany.

A já znovu a znovu několik let biju na poplach a varuji před hrozbou nezákonných imigrantů. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je stále jedinou stranou či hnutí v Parlamentu, které prosazuje NULOVOU TOLERANCI NELEGÁLNÍ IMIGRACE do České republiky. To je jediné funkční řešení. Bohužel česká vláda odsouhlasila povinné kvóty Evropské unie a také ostatní opoziční strany v Parlamentu prosazují více či méně přijímání imigrantů. To je konec České republiky tak, jak ji známe, jestli ve volbách do Sněmovny za dva roky jasně nevyjádříte opačný názor. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama