Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2015 9:00:32

Rozbořil by měl odejít

Rozbořil by měl odejít

Každý můžeme v životě klopýtnout. A nikdo nemá právo za nás řešit proč a jak se tak stalo. Toto je běžné v pozici řadového občana naší republiky.

Pokud však klopýtne politik a při vědomí toho, že žijeme v právním státě, kde platí zákony pro všechny stejně a obdrží obvinění, jako se tomu stalo v případě hejtmana Olomouckého kraje Rozbořila, měl by na svou funkci až do vyřešení vyšetřování či rozhodnutí soudu rezignovat. Nejde totiž pouze o kauzu ČSSD, ale především o to, že veřejnost díky takovýmto Rozbořilům a dalším vnímá politiku negativně. A to nás beze sporu, ať už jsme v politice na regionální či republikové úrovni, poškozuje všechny. Zvláště v Olomouckém kraji, kde již odstupoval krajský náměstek Alois Mačák z ČSSD poté, co vyplulo na povrch, že přijal peněžité dary od několika firem, kauza hejtmana jen utvrzuje veřejnost v tom, že není vše tak ideální, jak se nám mnohdy snaží někteří představitelé ČSSD tvrdit. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama