ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2015 17:19:14

V Brandýse nad Labem skončila kompletní rekonstrukce Pražské ulice

V Brandýse nad Labem skončila kompletní rekonstrukce Pražské ulice

O čtrnáct dnů dříve oproti plánu začal provoz na nově zrekonstruované ulici Pražská v Brandýse nad Labem.

„Rozsáhlé práce na krajské silnici II/610 probíhaly od poloviny února tohoto roku. Objednavatelem byl Středočeský kraj společně s městem Brandýs nad Labem – Stará Boleslav. Cena projektu byla celkem 42,2 milionu korun včetně DPH,“ uvedl středočeský hejtman Miloš Petera (ČSSD) při slavnostním ukončení projektu ve středu 21. října. Slavnostního aktu se zúčastnil také starosta města Vlastimil Picek (Podpora občanů).

Zhotovitelem stavby byla firma EUROVIA CS, na obnově kanalizace se podílela místní společnost Stavokomplet. Rekonstrukce silnice zahrnovala mimo jiné vyměněné povrchy, rozšíření chodníků z kamenné mozaiky a nová parkovací i zásobovací stání. Kompletně nové je také odvodnění celé ulice.

Nového vzhledu se dočkal také veškerý mobiliář ulice zahrnující autobusovou zastávku, vodní prvek v podobě fontány, žulové sedáky, schodiště, litinové sloupy nebo koše. Ve spolupráci se SŽDC se podařilo zrekonstruovat havarijní železniční přejezd.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama