Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2015 14:27:00

Hejtman Půta ocení šest osobností

Hejtman Půta ocení šest osobností

V rámci slavnostního večera pořádaného u příležitosti Dne vzniku samostatného Československého státu udělí ve čtvrtek 29. října 2015 hejtman Libereckého kraje Martin Půta Pocty hejtmana pro rok 2015.

 Pocty budou uděleny šesti osobnostem, které působí nebo působily v různých oblastech lidské činnosti a svůj život či dílo zasvětily rozvoji a dobrému jménu nejen Libereckého kraje.

Slavnostní večer se uskuteční v prostorách Galerie Lázně v Liberci, na Masarykově ulici. U příležitosti slavnostní události vystoupí Smíšený pěvecký sbor Janáček z Jablonce nad Nisou. Začátek společenské události je v 18.00 hodin.

V letošním roce veřejnost na udělení Pocty hejtmana nominovala celkem 36 kandidátů, finální šestici vybírala odborná porota. Jména oceňovaných se hosté dozvědí až u příležitosti slavnostního večera, kdy budou oceněni. Z rukou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty obdrží zlatý hejtmanský dukát a Poctu hejtmana. Za uplynulé ročníky poct bylo oceněno již 48 osobností.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama