ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2015 10:09:59

PERLIČKY Z JEDNÁNÍ RADY PRAHY 2 DNE 9. 11. 2015 … aneb výprodej pokračuje

PERLIČKY Z JEDNÁNÍ RADY PRAHY 2 DNE 9. 11. 2015 … aneb výprodej pokračuje

Na programu je téměř padesát bodů, některé opravdu zajímavé. Výprodej bytů, mimořádné zastupitelstvo, akce na nám. Míru atd. Možná proto se rada, která má už teď jedny z nejvyšších nákladů, chystá rozdávat další placené funkce.

DETEKTIVKA V GRÉBOVCE! Kdy? Od pátku 4. 12. do soboty 19. 12. 2015 vždy v čase od 6:00 do 22:00 hodin bude v Havlíčkových sadech probíhat natáčení detektivního filmu Allmen. Proto pozor, počítejte s omezeními a zvýšeným pohybem automobilů. Prostě tam v tu dobu raději nechoďme :-/. Do obecní kasy tato akcička přinese celých 155.000,- Kč.

KASKADÉR VEDOUCÍM SPRÁVNÍCH AGEND – pan Mgr. Ondřej Jícha, který už tolikrát nasazoval své zdraví za Prahu 2 (například v boji s drze stanujícími pod Vyšehradem ;-) bude od zítřka definitivně jmenován! Gratuluji! :-)

VÝPRODEJ POKRAČUJE. Bohužel…konkrétně tentokrát bude Rada schvalovat prodeje bytů v deseti domech. Nájemníci mají možnost získat slevu až 43 %. Z toho je 30% za tzv. nepřeprodání. Je tedy zcela jasné, jaký plán má např. nájemnice z Rumunské ul. 17, která tuto slevu nepožaduje. Obratem, se ziskem prodat. Další lahůdkou je, že u žádného z bytů nejsou v důvodových zprávách uvedeny rozměry. A to, přestože se paní starostka na posledním ZMČ „kasala“, že to zařídí. Plán radní Mazancové, která na posledním „zastupku“ jasně řekla, že by NEBYLO FÉR, aby bylo na první pohled jasné, za kolik se prodává, jasně vede :-(. Takže jen pro upřesnění byt v Londýnské ulici č. 83, který má cca 80 m (což vím, protože se jedná o byt zastupitelky dříve za TOP09, nyní OSB) si tato koupí za 1,5 mil. Nezávidím, GRATULUJI ;-)

BILLA BUDE MÍT NOVOU STŘECHU A DVŮR! Výborně! Zajímavé na tom je snad jen to, že vítězná firma Decorum personálně propojená s Prahou 2 oblíbeným Vltavín Holdingem odstoupila, takže nastupuje druhá v pořadí firma APZP Trading s cenou o třetinu (tj. o milion) vyšší. Smlouva na vícepráce už je součástí usnesení….vše zcela jasně lege artis ;-/

GRÉBOVKA LETOS VYNESLA 10 720 kg VINNÝCH HROZNŮ. Je to o trochu míň než v minulých letech, ale cukernatost by měla být vyšší. Což je pro znalce dobrá zpráva. Hrozny budou prodány za cenu cca 180 tisíc Kč.

NOVÉ JESLE A SOCIÁLNÍ BYTY NA SLUPI. Velkorysý plán radní Udženije s termínem kolaudace před volbami 2018. Ostatně proč ne? Zde momentálně sídlící Naději, Rosu, architekty, vinotéku, kadeřnici, kosmetičku a sklady přestěhujeme jinam. Nájemníkům dáme nové byty na zajímavějším místě… proti tomu může protestovat málokdo. Obzvlášť v obci, které se válí na účtu víc než miliarda.

POLNÍ NEMOCNICE NA NÁMĚSTÍ MÍRU. KDY? Od pondělí 2. 5. do soboty 14. 5. 2016. PROČ? Abychom měli možnost vidět léčbu v polních podmínkách rozvojového světa a případně přehodnotili svou míru humanitární pomoci. Akci pořádají Lékaři bez hranic. :-)

MIMOŘÁDNÉ ZASTUPITELSTVO BUDE…KDY? Do patnácti dnů od pátku 6. 11. 2015. Ten den všechny opoziční kluby jmény svých předsedů požádaly o jeho svolání. DŮVOD? Developerský plán zastavění památkové chráněné zahrady kolem roubenky. Tato věc je natolik zásadní, že by měla projít minimálně diskusí na zastupitelstvu, kde budou mít možnost vyjádření jak developer, tak lidé z okolí.

Krásné podzimní dny!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama