ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.11.2015 11:25:30

PERLIČKY Z JEDNÁNÍ RADY PRAHY 2, 22.11.2015…aneb to zas bude v prosinci veselo

PERLIČKY Z JEDNÁNÍ RADY PRAHY 2, 22.11.2015…aneb to zas bude v prosinci veselo

O čem dnes? O prodejích, o vyřazování z prodeje, o tajemném domě „T1“, o snu o akciové společnosti, o platech zastupitelů a dalších komunálních lahůdkách. Na programu je šedesát tři bodů… pojďme se podívat na ty nejzajímavější.

JAKÁ BUDE „NOVÁ“ VINOHRADSKÁ? To zatím nevíme, každopádně naštěstí trochu jiná, než si představoval Institut plánování. Na základě připomínek Prahy 2 tam bude přechod přes Legerovu a přístup k Hlavnímu nádraží. Místa pro budoucí stanoviště podzemních kontejnerů pro tříděný odpad. Kromě toho Praha 2 žádá, aby Institut plánování předložil Radě hl. města ke schválení bezvariantní studii, která zahrnuje připomínky Prahy 2. Dále žádá, aby navrhované cyklistické trasy z důvodu bezpečnosti nevedly po chodnících. Dobrá práce, TLESKÁM.

MODRÝ SEN STÁLE NA STOLE…aneb akciovka opět na obzoru. Co dodat? Posaďte ODS na miliardu, vymyslí akciovku. To zas bude v prosinci veselo.

KOLIK BERE TZV. NEUVOLNĚNÝ ZASTUPITEL ZA HODINU UŠLÉHO ZISKU? 200,- Kč …ale věřte přátelé, za tu „legraci“ to stojí. Přesto Vás ujišťuji, že se nechystám něco podobného uplatňovat.

JAKÉ DOSTANOU ODMĚNY VEDOUCÍ ODBORŮ? Tak to do poslední chvíle netuší ani radní. V minulém období to probíhalo tak, že ráno před jednáním rady nám za naprostého ticha tajemník rozdal tabulku, na tu jsme se podívali a on ji pak …opět za naprostého ticha vybral. Od všech, jen já mu ji nedala, protože mi ten postup vždycky přišel trapný. Ti lidé jsou hrazení z veřejných financí. Pokud pracují dobře, zaslouží si odměnu. A její výši není nutné tajit. Naopak, mohla by být motivační pro ostatní. Na tom není nic špatného a ty „tanečky“ kolem jsou jejich práce nedůstojné.

A ZASE TY BARÁKY… A OPĚT NESPLNĚNÝ SLIB STAROSTKY ČERNOCHOVÉ, která na zastupitelstvu slíbila, že nadále budou uváděny metry čtvereční jednotlivých bytů, aby bylo jasně vidět, za kolik se prodává. Není tomu tak. A Proč? Radní Mazancová, která má prodej v kompetenci a zároveň JE JEDNOU Z KUPUJÍCÍCH se netají tím, že nestojí o to, aby všichni věděli, za kolik kupuje dvousetmetrový byt ;-) …ale naděje svítá, její byt je na programu právě dnes, tak snad příští „várka“ prodejů už bude včetně rozměrů jednotlivých bytů. A co tedy jde „do frcu“? Lípová 2, Rumunská 17, Rubešova 1, Sarajevská 23, náměstí Míru 3, Lublaňská 55, Čelakovského sady 12, Vinohradská 14, Rumunská 36. Výše slevy – až na pár výjimek 43%.

DOZAŘAZENÝ DŮM TROJICKÁ 1 PŮJDE DO PRODEJE PO BYTECH. Tento trojský kůň, je v kuloárech, různých dohodách, smlouvách a podobně nazýván důvěrně T1. V T1 bydlí jeden hodně nepohodlný koaličník. Myslím, že o „téjedničce“ ještě uslyšíme… ta tajemnost je záměrná a zcela na místě, věřte mi.

BUDEME I VYŘAZOVAT! VINOHRADSKOU 99 A VOCELOVU 12. Do obou domů bylo vloženo více než 10 milionů. Věřím, že se nejedná o žádnou pomstu a lze se těšit, že ani ostatní domy s investicemi nad 10 miliónů budou konečně vyřazeny. Přestože se tento bod asi pár lidem, nebude líbit, TLESKÁM.

ZVONAŘKA PO "STOPADESÁTÉOSMÉ" – k tomuto bodu už jsem snad napsala úplně všechno, takže pokud Vás to zajímá, podívejte se na mé předchozí články a přijďte 7. 12. 2015 na Zastupitelstvo. Ale pozor, Rada kolem této záležitosti šíří pár vědomých lží, takže opatrně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama