ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2011 18:13:00

Hledáme rezervy pro podporu bydlení

Hledáme rezervy pro podporu bydlení

Ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský ve čtvrtek spolu s ostatními členy výboru Státního fondu rozvoje bydlení (SFRB) projednal změnu na postu ředitele fondu.

Stávající ředitel Jan Wagner jako jeden z největších odborníků na problematiku bydlení v ČR ve fondu nadále zůstává. Novým ředitelem se od 1. dubna 2011 stává Ľubomír Vais.

Úkolem nového bude rozšířit aktivity, tak aby mohlo dojít k naplnění podstaty fondu, kterou je vytvářet, akumulovat a rozšiřovat finanční prostředky určené na podporu investic do bydlení. Ľubomíru Vaisovi v tom určitě pomohou jeho rozsáhlé zkušenosti s rozličnými developerskými projekty, na jejichž realizaci se doposud podílel naposledy jako generální ředitel a předseda představenstva společnosti Arch.Designproject.
 
„Česká republika prochází obdobím a změnami, které mají významný dopad na situaci na trhu s bydlením. Veškerými možnými kroky se snažíme na tyto podněty reagovat. Jedním z takovýchto kroků je posílení schopnosti SFRB akumulovat a rozšiřovat finanční prostředky určené na podporu investic do bydlení," vysvětluje změny ve vedení ministr pro místní rozvoj a předseda výboru Fondu Kamil Jankovský. „Vážím si dosavadní práce a výsledků pana ředitele Wagnera, proto také zůstává ve vedení fondu, úkolem ředitele Vaise nyní bude na práci svého předchůdce navázat a především hledat nové možnosti financování a podpory investic do bydlení".
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama