Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2015 13:22:53

Hradní šotek

Hradní šotek

Letošní novoroční oběd prezidenta s premiérem zůstane obestřen záhadou až do 1. 1. 2016. Je to jako v tom americkém filmu "Hádej, kdo přijde na večeři".

Rodiče taky do poslední chvíle nevědí, koho si přivede na večeři jejich dcera. Možná se i u nás najde režisér, který se chystá o tomto obědě natočit dokumentární snímek. Stejně jako si dnes připomínáme jezdecké umění prezidenta Masaryka, jak nasedá na bílého koně, a tohoto důstojného politika si všichni velmi vážíme a vážit budeme i nadále, tak se teď naše děti a vnoučata dočkají pro změnu humorného snímku, jak rozšafný prezident Zeman, pohodlně uvelebený na houpacím křesle dovezeném z jeho vysočinské tvrze, houpá na kolenou děti premiéra Sobotky. Na nočním stolku vždy připravený popelníček a čte jim ze svých pamětí "Jak jsem se mýlil v politice". Pohodovou takřka pohádkovou atmosféru dokreslí úsměv od ucha k uchu premiéra Sobotky usrkávajícího zelený čaj. Tento dokument pak bude uveden do všech kinosálů v této zemi a bude povinně promítán před každým filmem a při premiérových snímcích dokonce za účasti pana prezidenta s komentářem jeho mluvčího Ovčáčka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama