Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.12.2015 10:59:16

Jaký bude rok 2016

Jaký bude rok 2016

Každý z nás po ročním shonu plném práce a povinností jistě rád uvítá pár dnů volna o Vánocích.

Většinou nám v průběhu roku nezbývá mnoho času potkat se s přáteli, rodinou či známými, a právě Vánoce nám tuto možnost dávají. Neměli bychom ale zapomínat na ty, kteří tuto možnost nemají. Ať už jsou to senioři v domovech důchodců či děti v dětských domovech.

My, kteří máme to štěstí trávit Vánoce s rodinou, bychom měli najít čas zajít za nimi třeba jen s malým dárkem, ale hlavně si s nimi popovídat. Zkušenosti seniorů je třeba vždy velmi ocenit, protože v mnoha případech nám dokážou díky svým vlastním poznatkům dobře poradit.

Letošní rok byl velmi hektický. I naši republiku zasáhla uprchlická krize, ve světě se rozbujel terorismus, před kterým se nelze nijak chránit. Je to plíživá forma zla a jedinou možnou ochranou je spojení všech evropských států a světových velmocí ve snaze omezit agresory z Islámského státu. I naše republika má spoustu nedořešených problémů, ať už je to zdravotnictví či oblast sociální. Jen drobnými krůčky a pomalu se řeší problémy hendikepovaných.

Napravovat chyby minulých pravicových vlád je běh na dlouhou trať. A právě proto bychom se každý měli snažit pomoci těm, kteří pomoc skutečně potřebují. Dovolte mi, abych vám popřál klidné a spokojené prožití svátků vánočních, hodně zdraví a spokojený rok 2016. Rok bez terorismu, válek a chudoby a s maximálně možným vyřešením migrační krize.

Ing. Pavel Janeček, zastupitel města Náchoda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama