Josef Zickler

Zemřel ve věu 64 let dne 27.4.2021
  • ŘN - VU
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2015 9:10:00

Pozor, aby nejdražší lidé naší země nezačali být občanům spíš 'ukradení'

Pozor, aby nejdražší lidé naší země nezačali být občanům spíš 'ukradení'

Před vánočními svátky se obsáhle rokovalo o tom, zda a kdo potřebuje ochranku. Mě osobně zarazily vyčíslené náklady, domnívám se, že by mohlo existovat i levnější řešení. ..

To prý všichni šetří, jak se dá!!! To je tedy zvláštní...Pokud opravdu stojí jeden den ochrany ústavního činitele 82 tisících korun českých, jak uváděla v těch dnech media s ohledem na občana Andreje Babiše, tak to je za jeden rok trvalé policejní ochrany jednoho ústavního činitele 29 930 000,-Kč.

Prostě pakatel. 
Ale...Buď se tedy chovejte, tak abyste se nemuseli bát nebo doporučuji pro ústavní činitele tyto (klidně opožděné) dárky pod stromeček: 

Vesta pro skryté nošení – model LS 15 - 11.800,- bez DPH/ks
Pistole Glock 17 Gen4 + FOBUS pouzdro GL-2ND 17. 299 Kč 

A pak k tomu ještě trochu výcviku, vlastní odvahy a můžete ušetřit daňovým poplatníkům nějakou stomilionovou kačku.

Víte proč? Za chvilku by si mohli totiž lidé myslet, že nám klidně můžete být "UKRADENÍ". Tím by mohli dát najevo, že vlastně žádnou ochranku vůbec nepotřebujete... A to si asi nepřejete?
 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama