MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2015 6:35:00

Není nic krásnějšího pro každou rodinu, než začít nový rok narozením potomka

Není nic krásnějšího pro každou rodinu, než začít nový rok narozením potomka

Prvního občánka Kraje Vysočina, který se narodí v novém roce na území regionu, navštíví v sobotu 2. ledna 2016 hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

První muž kraje věnuje miminku stejně jako v předchozích letech zlatý šperk v podobě znamení zvěrokruhu a šek na deset tisíc korun. „Bude mi potěšením potkat se se šťastnými rodiči a jejich potomkem v krajské nemocnici. Není nic krásnějšího pro každou rodinu, než začít nový rok narozením potomka,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek. Vedení Kraje Vysočina dodržuje tradici vítání prvního občánka už od roku 2002. V havlíčkobrodské nemocnici se tehdy vteřinu po půlnoci narodil Vojtíšek Ostatnický. Byl prvním miminkem Vysočiny i celé České republiky. „Miminkovské“ prvenství v rámci republiky jsme si na Vysočině, podle krajského archivu, připsali ještě v roce 2004, kdy se na Nový rok v Nemocnici Nové Město na Moravě šťastným rodičům narodil Vojtíšek Pavliš. Loni byla mezi miminky na Vysočině „nejrychlejší“ Karolína ze Žďáru nad Sázavou. Na svět přišla v havlíčkobrodské nemocnici.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama