ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2015 11:13:47

Nový rok se dá oslavit daleko lepšími způsoby, než pyrotechnikou

Nový rok se dá oslavit daleko lepšími způsoby, než pyrotechnikou

Vadí vám výbuchy petard? Některá evropská města již zakázala používání zábavní pyrotechniky. V ČR věc nevídaná, navíc vyvolává vášnivou debatu o omezování.

Patříte-li však spíše k příznivcům klidu a nebo/navíc jste majiteli domácích zvířat, připojit se letos můžete k Silvestru bez raket a petard.

"Není to pouze problém letošního roku, ale na Silvestra je nejvíc slyšet. A to doslova. Příchod nového roku se dá oslavit daleko lepšími a k okolí tolerantnějšími způsoby, než množstvím pyrotechniky. Hlukem a nepořádkem trpní nejen zvířata, ale i lidé - malé děti, starší či nemocní a vlastně kdokoli, pro koho nejsou výbuchy příjemné. Přeji všem, aby do nového roku vstoupili v klidu a v blízkosti svých přátel a rodiny, nikoli uprostřed bouchajících petard," říká Pavla Brady, 2. místopředsedkyně SZ.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama