Ing. Miloš Petera

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2016 10:59:00

Nezáleží na tom, zda je miminko narozené v daný okamžik

Nezáleží na tom, zda je miminko narozené v daný okamžik

Ve Středočeském kraji se první miminko roku 2016 narodilo 1. ledna 29 minut po půlnoci. Je jím chlapeček Šimon. Na svět přišel s porodní váhou 3250 gramů a mírou 49 centimetrů.

Maminka je ze Slovenska, ale bydliště má v Praze. Šťastným rodičům přijel na Nový rok odpoledne poblahopřát a předat dárek v podobě výbavičky pro miminko a dárkový šek v hodnotě 10 tisíc korun středočeský hejtman Miloš Petera (ČSSD). „Je to krásná chvíle, a nezáleží na tom, zda je miminko narozené v daný okamžik, důležité je, že je maminka i novorozeňátko v pořádku a zdravé. Srdečně blahopřeji mamince k narození syna. A přeji nejen jim, ale i celé rodině hodně zdraví a štěstí. Ať Šimon zažije krásné, radostné dětství a spokojený život,“ řekl dojatě hejtman Petera.

. Šťastným rodičům přijel na Nový rok odpoledne poblahopřát a předat dárek v podobě výbavičky pro miminko a dárkový šek v hodnotě 10 tisíc korun středočeský hejtman Miloš Petera.

Spolu s hejtmanem pogratulovala rodičům Šimona i radní Středočeského kraje pro oblast zdravotnictví Jiřina Fialová (KSČM). Také ona věnovala šťastnému miminku dárek v podobě výbavičky.

Obdarován byl nejen první novorozenec roku 2016 ve Středočeském kraji. Zástupci kraje postupně blahopřáli a předávali maminkám balíčky se zavinovačkou a další výbavičkou ve všech středočeských porodnicích.

V pořadí jako druhá se ve středních Čechách narodila holčička Žofie. Na svět přišla v Neratovicích jedenáct minut po jedné hodině ranní, maminka pochází z Prahy.

V pořadí třetí miminko se narodilo v hořovické porodnici. Holčička Kateřina přišla na svět deset minut před druhou hodinou ranní.

Loni se první miminko z kraje narodilo v Mladé Boleslavi. Chlapeček Nikola přišel na svět necelou hodinu po půlnoci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama