Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2016 11:59:05

Vždyť se nic neděje

Vždyť se nic neděje

I tak by se dal definovat stav, ve kterém se dnes nachází hradní kancléř Mynář. Prověrku sice nedostal, s úspěchem svého rozkladu proti neudělení prověrky na stupeň přísně tajné, jak sám říká, ani nepočítal.

Zbývá tedy ještě podat žalobu, a pokud ani ta nebude úspěšná, může podat kasační stížnost. Do té doby všichni můžeme a nemusíme věřit tomu, že se Mynář k přísně utajeným skutečnostem nedostává, což však evokuje další otázku, na níž jen těžko bude hledat Hrad odpověď. Jak může tedy vykonávat svoji funkci, která obnáší mnoho povinností, a má proto i přísná pravidla? Dá se říct, pokud budeme chtít uvést markantní příklad, že je to stejné jako by nás vozil řidič autobusu bez řidičáku. Pokud bude vše pokračovat tímto tempem, Mynář se svou taktikou prodlužování agonie vydrží hodně dlouho. A pak už nebude ani třeba, aby odcházel. Věřme, že příští prezident bude své spolupracovníky vybírat mnohem pečlivěji, se zřetelem na dodržování pravidel, která jejich funkce obnáší. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama