ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2016 14:10:43

Ministr Dienstbier nemá na svém místě co dělat

Ministr Dienstbier nemá na svém místě co dělat

Pan Dienstbier je asi jediný kdo v médiích uvedl, že sexuální obtěžování nemá souvislost s migrační vlnou, přestože jsou média plná článků, že je páchali syrští žadatelé o azyl.

I německý prestižní deník Die Welt uvedl, že většina sexuálních útočníků byli syrští uprchlíci!!!Pokud takto funguje ministr pro lidská práva, měl by si okamžitě nafackovat a rezignovat nebo být odvolán! Je to nepřípustné bagatelizování obrovského sexuálního ponížení, kterému čelily zoufalé ženy, kolem kterých byla hradba útočících migrantů! Ty ženy byly vystaveny urážkám, ponížení a člověk, který má chránit lidská práva, je svým vyjádřením ještě více ponížil. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama