Jan Sedláček

Místopředseda Národní demokracie
  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2016 17:44:25

Podle Stropnického (SZ) je 12 000 násilníků nezaznamenatelné množství

Podle Stropnického (SZ) je 12 000 násilníků nezaznamenatelné množství

Matěj Stropnický, krajně levicový extremista od Zelených, se včera nechal slyšet, že by Praha měla přijmout 12 000 imigrantů. Dodal k tomu, že pokud by se sem nastěhovalo takové množství, nebylo by to v Praze vlastně vůbec zaznamenáno.

V tomhle bych se Stropnickým dost polemizoval. Před pár týdny jsme v Kolíně nad Rýnem viděli praktickou ukázku toho, jak dopadne každý pokus o soužití s imigranty. A skutečnost, že mainstreamová média před námi ty konflikty několik dnů tajila, vůbec neznamená, že by nebyly zaznamenány.

.

A i kdyby mezi těmi dvanácti tisíci bylo jen procento radikálních islamistů (což ve skutečnosti bývá víc), pořád je to dostatek lidí k provedení útoků typu Bataclanu. Ostatně dobře víme, že stačí i jediný multi-kulti obohacovač k tomu, aby udělal pěknou paseku na místě, kde se odpálí.

.

Pokud tedy Matěj Stropnický pokládá hromadná osahávání kolemjdoucích žen, střílení do lidí nebo odpálení se např. v pražském metru za věc, která ani není hodná zaznamenání, měl by se nad sebou dost zamyslet.

.

Kdo má pevné nervy, ten si může tohoto xenofila poslechnout zde:

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3547423

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama