Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2016 5:27:00

SPD bude na demonstraci požadovat předčasné volby

SPD bude na demonstraci požadovat předčasné volby

Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura přijalo následující usnesení reagující na aktuální politickou situaci v ČR a zahraničí:

1.)  Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura vyzývá všechny členy a podporovatele k účasti na demonstraci v sobotu 6.2.2016 od 14 hodin na Václavském náměstí. Na této demonstraci budeme veřejně opakovat svůj požadavek na vyvolání hlasování o nedůvěře vládě. Naše republika potřebuje předčasné volby a novou vládu, která bude hájit zájmy této země. Hlasování o nedůvěře jsme se již jednou pokusili vyvolat. K podpisům našich 3 poslanců se ve Sněmovně nepřidal žádný další. Nikdo z tak zvané opozice tuto naši snahu nepodpořil. To je zásadní důvod, proč 6. února nemůžeme stát na jednom náměstí s lidmi, kteří jiné věci říkají a jiné věci dělají.

2.)  Násilnosti, ke kterým došlo o silvestrovské noci v evropských metropolích a násilnosti o víkendu 22. až 24. 1., ke kterým došlo ve francouzském městě Calais, představují pokračování bezpečnostní krize, která vypukla v souvislosti s příchodem islámských nelegálních imigrantů do Evropy. Stanovisko premiéra ČR pana Sobotky prezentované v médiích, že žádná vážná bezpečnostní hrozba ČR neexistuje, je projevem naprostého ignorování skutečné situace a ohrožení bezpečnosti země a našich občanů.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura pokračuje v podpoře občanů města Králíky. Poslanec hnutí Radim Fiala navštívil jednání zastupitelstva, kde veřejně podpořil odpor občanů k zřízení zařízení pro nelegální imigranty ve městě. Vyzýváme naše členy a podporovatele, aby se připojili k petici proti zřízení dalších kapacit pro imigranty ve městě Králíky, kterou naše hnutí SPD vyhlásilo minulý týden ve Sněmovně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama