Stanislav Dupač

podporovatel Trikolory, bývalý okresní předseda BPI
  • APAČI 2017
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2016 15:42:11

Kdo rozděluje společnost a kdo je na straně extrémismu?

Kdo rozděluje společnost a kdo je na straně extrémismu?

Zeman rozděluje společnost a jde na ruku fašistům, řekl Sobotka. Ale není to náhodou opačně?


http://www.novinky.cz/domaci/393392-zeman-rozdeluje-spolecnost-a-jde-na-ruku-fasistum-rekl-sobotka.html

Pokud Zeman zastupuje třikrát větší část společnosti než pan Sobotka, není to náhodou tak, že kdo rozděluje společnost je pan Sobotka a Zeman ji naopak spojuje? 
Kdo vnáší cizorodý prvek a nesouhlasí s většinou, rozděluje společnost, pokud se na to takto očima pana Sobotky chceme dívat?
Sobotka sám s menšinou národa, nevidí nebezpečí islamizace a spolupracuje s paní Merkelovou na kolonizaci Evropy, proti většině která toto nebezpečí vidí.
Kdo tedy rozděluje národ? Většina, nebo menšina se svým menšinovým názorem? . 
Anketa Novinky.cz
Rozděluje prezident Zeman společnost?
Ano
22.7%
Ne
77.3%
Celkem hlasovalo 8337 čtenářů.

K fašismu.

Typickými rysy fašistických ideologií jsou zejména rovnostářský kolektivismus, autoritativní a vůdcovský princip, vypjatý nacionalismus, militarismus, kult modernity, mládí a síly jakož i silná ekonomická role státu chápaného korporativisticky, v němž soukromé vlastnictví musí sloužit kolektivnímu prospěchu.
Tohle vše začíná splňovat Evropská unie a současné elity se svými vizemi regulací a záchrany světa skrze řízení, přerozdělování, tvrdě sociální stát a přestěhovávání lidí. K tomu arogantní přístup k občanům skrze média, která říkají co si občané mají myslet, šikana lidí s jiným názorem, indoktrinace na školách. 
Jediné co nám v té definici nesedí je vypjatý nacionalismus, ale když ho nahradíme vypjatým multikulturalismem, začíná být jasno.

K Extremismu
Není prokázáno že by se třeba Blok proti islámu, nebo PEGIDA spojovala ideově s národními nacionalisty. 
Ovšem víme úplně jistě že se vedení EU a vedení Německa a vlastně i naší země se shoduje s názory Zelených, Antify a různých komunistických hnutí a že si v toleranci k islámu a imigraci notuje s islámskými duchovními. 
Víme že Antifa má v Německu podporu místnách politiků, má klubovny v městských objektech a také je svážena autobusy odborů, které opět mají blízko ke stranám vedoucím Německo, na demonstrace PEGIDY, 
Toto nápadně připomíná využití SA a Hitlerjugend, proti Hitlerově opozici.
Kdo je tedy potom extremista?


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama