Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.02.2016 13:35:28

Lidé získali první značky na přání

Lidé získali první značky na přání

Městský úřad v České Lípě vydal během ledna pouze deset registračních značek na přání. „SPZ“ - podle svých představ - si pořídili lidé nejen na osobní automobil, ale také na motocykl i nákladní vůz.

 

Městský úřad v České Lípě vydal během ledna pouze deset registračních značek na přání. „SPZ“ - podle svých představ - si pořídili lidé nejen na osobní automobil, ale také na motocykl i nákladní vůz.


„Zájem je velmi malý, za celý leden jsme obdrželi pouze deset žádostí o registrační značky na přání,“ potvrdill František Ondřej, vedoucí odboru dopravy a občansko správních agend Městského úřadu Česká Lípa


A s jakými novými značkami na svých strojích se první motoristé z Českolipska rozhodli upoutat pozornost? K prvním deseti patří:  XX1DUBIK, 66REBEL, 66R0UTE, CL77777, BARNY001, 111UHLIR, 11223344, 2PR0MILE, VAMP666, BEZDEZ1.

Uchazeči o značku na přání musejí zaplatit 5.000 korun za jednu tabulku, tedy 10.000 Kč za auto. Značky obdrží do 15 dnů. Lidé si nemohou nechat na tabulku vyrazit slova hanlivá nebo slova, která obsahují písmena G, CH, O,Q a W.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama