Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2016 12:25:22

Nejúspěšnějším sportovcem Českolipska je Petra Chocová, plavkyně, ale i zastupit

Nejúspěšnějším sportovcem Českolipska je Petra Chocová, plavkyně, ale i zastupit

Českolipská plavkyně Petra Chocová, která je i městskou zastupitelkou v České Lípě převzala Cenu pro Nejúspěšnějšího sportovce Českolipska za rok 2015. Tuto soutěž, anketu vyhlašuje Českolipský deník. Plavkyně, rekordmanka a olympionička Chocová uspě

 

Českolipská plavkyně Petra Chocová, která je i městskou zastupitelkou v České Lípě převzala Cenu pro Nejúspěšnějšího sportovce Českolipska za rok 2015. Tuto soutěž, anketu vyhlašuje Českolipský deník. Plavkyně, rekordmanka a olympionička Chocová uspěla v této anketě již jedenáctkrát. Něco podobnému se dosud nikomu ze sportovců v regionu nepodařilo.

„Moc děkuji všem, kteří pro mě hlasovali,“ pronesla Petra Chocová v zaplněném sálu novoborského divadla, kde včera, 2. února získala také další prestižní trofej: Sportovní Hvězda Deníku. Čtenáři Českolipského deníku ji zaslali do redakce celkem 649 hlasovacích kupónů.

Ocenění získali i další sportovci z České Lípy, na druhém místě v kategorii Jednotlivci dospělí skončil loňský vítěz, Michal Šrámek z SK Kanoistika Česká Lípa, Mezi mládežníky se z první příčky radovala karatistka českolipského klubu Sport Relax Barbora Znamenáčková, dcera šéftrenéra oddílu Pavla Znamenáčka. V kategorii Trenér roku vyhrál Tomáš Choc  z Plaveckého klubu Česká Lípa. Druhá příčka mezi trenéry patří uznávanému kouči manušických střelců Karlu Brabcovi. Součástí slavnostního večera byla vyhlášena a udělena Cena Josefa Masopusta, legendárního fotbalisty. Jejím držitelem se stal Karel Machač, šéftrenér a manažer fotbalové mládeže Arsenalu Česká Lípa. Cenu pro handicapovaného sportovce převzal Petr Čvančara z České Lípy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama