Žarko Jovanovič

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2016 16:07:19

EET schválena, zlodějíčci mají útrum, mafiáni se smějí

EET schválena, zlodějíčci mají útrum, mafiáni se smějí

ty co chodí na "červenou" aby přežili pokutujeme, mafiáni se nám smějí Stovky miliard beztrestně odcházejí nezdaněné do zahraničí a přibývá u nás naprostých chudáků a miliardářů, nejhorším proviněním se stává nebýt poslušný zaměstnanec nebo oligarcha

 EET schválena, zase budou pokutováni ti co chodí na červenou a mafiáni se dál smějí, prostě bez dovolení se už krást nebude. Dál budeme tupě koukat na to, jak stovky miliard odcházejí nezdaněné do zahraničí a jak v naši zemí přibývá naprostých chudáků a miliardářů. V této zemi je největším proviněním nebýt poslušný zaměstnanec nebo oligarcha. 
Mám výborný pocit, koncerny si zlikvidovaly neposlušnou konkurenci a já jim to rád každý den v obchodě zaplatím, aby jejich akcionáři mohli spokojeně usrkávat drink pod palmou.
Další návrh bude, že za ježdění bez lístku v MHD, bude 10 let ostrého žaláře a za vraždu podmínka, protože život občana nemá žádnou cenu, ale majetek v socialistickém vlastnictví, promiňte ve vlastnictví koncernů je nedotknutelný. No a to ještě není konec, budou už jen elektronické peněženky a koukejte utrácet, jinak si na Vás stát posvítí, že podezřele šetříte a nebo něco podezřele vekslujete bokem bez dozoru se sousedem.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama