ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2016 11:45:00

Mám nálepku ANO, tak ať si věci sbalím

Mám nálepku ANO, tak ať si věci sbalím

Vyjádření člena ANO na sociální síti:

Dnes se mi stala věc, na kterou asi nikdy nebudu připraven. Mám souseda, spolugarážníka (pan Kobera, provozuje autoškolu), s nímž sdílím dvojgaráž. Jelikož jí nevyužívá umožnil mi už před několika lety, odkládat si tam věci, čehož si cením, protože odkládacího prostoru není nikdy dost.

Jenže dnes volal mé sekretářce (nikoli přímo mně, já mu pak volal zpátky, protože jsem nevěřil svým uším).

Ať jeho garáž vyklidím, neparkuji u ní, protože nechce mít s člověkem z ANO, které je největší hrozbou demokracie nic společného. Došlo mi, že dnes bylo schváleno EET, se kterým evidentně nesouhlasí. Jsem zřejmě spolupachatelem.

Když jsem mu zavolal zpět, abych to slyšel od něj, bylo mi řečeno, že to nemá nic společného s mým působením na městě, že to není nic osobního (proč taky, vždyť léta slušně vycházíme), ale mám nálepku ANO, tak ať si věci sbalím na svoji půlku.

Vůbec nevím, jak si to mám v hlavě srovnat. Tuto situaci si neumím racionálně vysvětlit. Znamená to tedy, že když mám sousedku komunistku, tak jí budu zamykat domovní dveře schválně před nosem? Nebo, že jejímu manželovi nepůjčím vrtačku, když jí bude potřebovat, jen proto, že je komunista?

No, neměl jsem dnes zrovna zábavný den a tohle mě trápí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama