ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2016 12:59:00

Ministryně Marksová pokračuje v plenění svého úřadu

Ministryně Marksová pokračuje v plenění svého úřadu

Nyní přišel na řadu ústřední ředitel ČSSZ profesor Vilém Kahoun. Za zvláštních podmínek při výběrovém řízení nebyl vybrán.

Po mnoha letech velmi dobré správy tohoto úřadu tak končí člověk, který byl skutečným odborníkem. Odolal kdysi i tlaku náměstka Šišky. Situace se opakuje. Tak jako v minulé snaze zbavit se ředitele odborníka s vlastním názorem, hrály klíčovou roli IT zakázky. Troufám si odhadovat, že nyní nepůjde o nic jiného. Předpokládám, že paní ministryně bude mít snahu IT zakázky dostat pod svou střechu.

O tom by mohla svědčit i diskuze nad jmény nového náměstka. Aktivně celou záležitost budeme monitorovat a mít tak ve sněmovně mnoho otázek na paní ministryni, které se týkají této změny.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama