PhDr., Mgr. Vítězslav Štefl, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Velké Březno
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2016 11:20:10

Workshop IT technologie ve školství

Workshop IT technologie ve školství

Workshop IT technologie ve školství na naší škole

Ve středu 25. listopadu byl na středisku výuky technických oborů U Panského dvora uspořádán již 4. ročník workshopu "IT technologie ve školství". Tato akce je pořádána vždy pod záštitou firmy EPSON, která je také hlavním garantem. Dalšími partnery pak byly firmy VÁŠSERVIS.IT, ESET a Microsoft. Workshopu se zúčastnili zástupci středních a základních škol. Hlavní částí programu byla prezentace nových technologií inkoustového tisku a prezentačních zařízení firmy EPSON. Její obchodní manažer Pro Českou republiku a Slovensko, pan Marcel Divín, představil nové tiskárny a dataprojektory a přiblížil také nové plány společnosti Epson na trhu. Moderování se jako vždy ujal organizátor akce pan Martin Javůrek z firmy VÁŠSERVIS.IT. Poslední část programu vyplnila prezentace nových produktů Microsoftu, které nyní hýbou světem IT, tj. operačního systému Windows 10 a kancelářského balíku Office 2016. Na závěr proběhlo tradiční slosování o hodnotné ceny. Do tomboly věnovali partneři 3 tiskárny (firma EPSON), 2 licence Office365 (firma Microsoft) 2 licence antivirové ochrany a 2 reklamní mikiny (vše firma ESET).

Po skončení workshopu navštívili zástupci partnerů odborný výcvik oboru Mechanik seřizovač, kde jim byla předvedena ukázka výuky žáků s použitím interaktivního dataprojektoru ve spojení s vizualizerem. Obraz je přenášen na pracovní stůl, kde žáci doplňují zadané úlohy a osvojují si práci v týmu. Tato zařízení byla prezentována firmou EPSON na minulém workshopu, kdy nás nová technologie zaujala, zařízení bylo zakoupeno z vybavení projektu ROP a již je používáno. Výuka tím získala další rozměr a je pro žáky zajímavější. Poslední dvě fotografie zachycují použití ve výuce. Vloženo: 27. listopadu 2015
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama