Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.04.2016 7:55:30

Životní prostředí dle ministra Ťoka

Životní prostředí dle ministra Ťoka

Na Twittru Dana Ťoka se objevilo následující: „Myslíme ekologicky: díky uzavírkám u Černého Mostu se nám daří snížit objem dopravy do Prahy ze severovýchodu ( D11, R10) až o 80 %!“

Patrně mělo jít o „dobrý“ vtip. Jenže pro nás všechny spíš další stres. Je přeci unikátní, aby se ministr veřejně radoval z dopravní uzavírky. Na svém twitterovém účtu to ale činí. To ve svém důsledku znamená, že podle ministra by asi nejlepším řešením bylo kompletně uzavřít veškerou naši dálniční a silniční infrastrukturu. V takovém případě se mu podaří snížit objem dopravy ze všech směrů kamkoliv na 100 %. Všichni bychom pak mohli jezdit třeba na koloběžkách a ministr Ťok by se radoval, jak se mu to povedlo. Ministr se má hlavně snažit, aby uzavírky co nejméně zatěžovaly běžný provoz a trvaly pokud možno co nejkratší dobu, aby se zachovala přiměřená průjezdnost. Nemyslím si, že by jeho radost sdíleli v Dolních Počernicích a Mladých Běchovicích, jichž se nejvíce dotýká objízdná trasa. Když v dopravě uzavřete jednu cestu, tak to vždy odnesou zátěží ostatní tahy. Nezbývá, než všem řidičům popřát pevné nervy, neboť plánovaná uzavírka nájezdu z Běchovic na Černý Most potrvá až do 10. července. Jen doufám, že podobné vtípky se neobjeví v rámci opravy dálnice D1. To bychom patrně pana ministra museli posadit do auta, aby si některé uzavírky, které tak vtipně komentuje, pokusil sám objet. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama