Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2016 14:58:04

ČSSD, dluhy, úplatky a exekuce...

ČSSD, dluhy, úplatky a exekuce...

ČSSD, strana, která se nemohla dočkat lepšího konce, než se utopit ve vlastní šťávě...

Exekuce dluhy a ČSSD

Jak jsme si již všichni jistě všimli; nejsvatější strana z nejsvatějších, je rázem jedním z největších dlužníků v České republice!

Všichni víme, že zrůdnou mašinerii českých exekutorů spustila právě ČSSD v čele s Prezidentem České republiky p. Milošem Zemanem, který se dnes, samozřejmě jako vždy, tváří být na straně vykořisťovaného národa.

Já osobně doufám, že ČSSD bude poslední prací p. Exekutora Vrány, který by si nasadil cca 30% procent, a posbíral by všem členům strany i ledničky a dětské postýlky, tak jako to provedli tisícovkám rodin po celé zemi!

Ukončeme společně trápení s pololiberální politikou tlačenou socialismem a zakrývanou modrou vlajkou demokracie, kdy i ten nejkřišťálovější z nejkřišťálovějších nedokázal uniknout chtíči...

Všechny tyto dluhy mohla ČSSD dávno zaplatit z 10% procent úplatků p. Ratha, p. Grosse a jim podobných. ČSSD je stranou, která bohatým bere a chudým nedá, protože má tak hladové krky, že to nestačí ani jí...!

S přáním rychlé exekuce a ukončení činnosti této strany, které snad nemůže už nikdo věřit!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama