Ing. et Ing. Martin Šmída

Politika nové generace
  • Piráti
  • Olomoucký kraj
  • krajský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2016 9:44:40

Česká politická telenovela pokračuje

Česká politická telenovela pokračuje

Člověk by se v tom málem ztratil. Ani Chosé Armando s Esmerladou nezažili tolik zvratů, kliček a hádek o peníze. Dámy a pánové, pohodlně se usaďte, Česká politická telenovela pokračuje.

 V minulých dílech jste viděli:
Když se Věci veřejné rozpadly na VV a LiDem a společně skončili na politickém hřbitově, bylo to fér a byla to sranda. Když pak Vítek Bárta vymyslel Okamuru s Úsvitem (dříve Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury) a lidi z Věcí veřejných se ocitli znova ve sněmovně, bylo to pořád ještě vtipné, ikdyž už trochu smutné... 
Ale když pak Okamura Úsvit vytuneloval a strana o devíti lidech se rozpadla a rozdělila se na Úsvit národní koalice a Okamurovu SPD, už to nabíralo takový tragikomický nádech.
Do toho se přimíchal Konvičkův Blok proti islámu (dříve Islám v ČR nechceme), posílený o kandidáta na předsedu od Svobodných. Blok si s Úsvitem skočil kolem ramen a Tomio se spřáhnul s údajně levicovou SPO (dříve Zemanovci).
 V dnešním díle této telenovely se dozvíme, jak se Blok rozešel s Úsvitem, protože jsou prý neschopové a nedodali slíbené miliony. 
Ještě někoho tahle telenovela baví?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama