prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2016 19:40:00

Pracují ve skromných podmínkách, s velkým nasazením, dvacet čtyři hodin denně

Pracují ve skromných podmínkách, s velkým nasazením, dvacet čtyři hodin denně

Náměstkyně primátorky hl. m. Prahy pro oblast finanční politiky Eva Kislingerová (ANO) včera v doprovodu zástupců Magistrátu hl. m. Prahy navštívila Záchrannou stanici Lesů hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy v Jinonicích.

V rámci rekonstrukce by mělo být vybudováno nové zázemí záchranné stanice, léčebné i rehabilitační voliéry včetně vodní plochy a prostory pro veřejnost zahrnující i ekocentrum.

„Jsem moc ráda, že jsem mohla na vlastní oči vidět, jak ve velmi skromných podmínkách s nadšením a velkým nasazením pracují převážně mladí záchranáři, kteří celoročně, dvacet čtyři hodin denně, poskytují maximální možnou péči nalezeným často velmi vážně zraněným a nemocným zvířatům.  Za to jim patří můj nesmírný obdiv a poděkování. Moc ráda bych nabídla svou pomoc zejména při prosazení plánované rekonstrukce, která je dle mého názoru velice potřebná,“ uvedla náměstkyně Eva Kislingerová.



Lesy hl. m. Prahy provozují záchrannou stanici od roku 2012. Nejčastějšími pacienty jsou ježci, kachny divoké, netopýři, rorýsi, labutě a poštolky. Ročně projde péčí této stanice téměř tři tisíce živočichů. Pohotovostní linka ročně navíc zodpoví na 15 tisíc telefonátů, čímž se stanice stává jednou z nejvytíženějších v České republice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama