ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2016 9:32:00

Jdeme do voleb krajského zastupitelstva 7.-8.10.2016 .

Jdeme do voleb krajského zastupitelstva 7.-8.10.2016 .

Bakala, který stojí za kauzou RPG Byty a tunelováním OKD, věnoval v minulosti na volební kampaň ODS 15 milionů korun a 7,5 milionu dal TOP 09. Hejtman, člen ČSSD, je spojován s aférou „kauza Dědic“. Hnutí ANO2011 má také máslo na hlavě.

 Moravskoslezský kraj je významným tvůrcem podílu národního důchodu, ale přitom regionem s nejnižšími příjmy, s nejvyšší nezaměstnaností a s nejvíce znečištěným životním prostředím. Z těchto důvodů odešlo z MSK za posledních 5 let cca 30 000 mladých, vzdělaných lidí.

V současné době hýbe krajem nejen insolvence OKD, ale ještě větší nebezpečí- zhroucení ocelářského průmyslu v návaznosti na současně probíhající jednání o schválení bezcelní zóny s Čínou, která je největším světovým producentem levné oceli.

Bakala, který stojí za kauzou RPG Byty a tunelováním OKD, věnoval v minulosti na volební kampaň ODS 15 milionů korun a 7,5 milionu dal TOP 09.

Hnutí ANO2011 má také máslo na hlavě v podobě „lobbisty“ Teličky, toho Teličky, jenž pracoval v představenstvu Bakalova NWR.

Hejtman, člen ČSSD, je spojován s aférou „kauza Dědic“. Tato aféra je úspěšně zametená pod koberec. Vzhledem k obhajobě hejtmanského postu se na nás před volbami bude určitě blahosklonně usmívat z billboardů na každém rohu s vědomím, že nás opět, v těsné spolupráci s KSČM, ostříhají jako ovce.

Výše uvedené skutečnosti by měly být roznětkou k rozhodnutí jít ke krajským volbám a dát pádně politikům najevo, že jejich šafářování máme dost.

Politické hnutí Změna pro lidi se rozhodlo nabídnout voličům alternativu k výše zmíněným zprofanovaným stranám a lidem a nabídnout k volbě kandidáty, odborníky, jejichž hlavním cílem by mělo být řízení kraje tak, aby další lidé neměli důvod opouštět tento těžce zkoušený region rázovity.

p.h. Změna pro lidi

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama