ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2016 19:20:55

Zlodějna jménem privatizace OKD

Zlodějna jménem privatizace OKD

Sněmovna konečně schválila můj návrh týkající se vysvětlení privatizace OKD

 O tom, že byla privatizace OKD jedna velká zlodějna, už dnes není pochyb! Nikdo ale dosud neměl odvahu tento problém skutečně řešit.

Dnes jsme se však konečně pohnuli kupředu! Sněmovna schválila můj návrh na mimořádný bod s názvem „Informace vlády ČR o postupu ve věci nevýhodné privatizace OKD“. Minulý týden jsem byl osobně navštívit důl Paskov a jasně jsem řekl, že nepolevíme a budeme chtít odpovědi, kdo nese za okradení státu a hrozící kolaps Moravskoslezského kraje zodpovědnost!

Premiére Sobotko, nastal čas aby jste vysvětlil občanům, proč jste panu Bakalovi daroval OKD prakticky zadarmo a připravil tím Českou republiku o několik desítek miliard korun. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama