Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2016 10:58:49

Jurečkovy nápady za šest milionů

Jurečkovy nápady za šest milionů

Byl jednou jeden ministr a ten si umanul, že jej musíme všichni znát. Zdali jej známe dostatečně, má vyřešit dotazovací kampaň.

Normal 0 false false false CS JA X-NONE

Možná by Marian Jurečka ve funkci ministra zemědělství měl spíše projevit zájem o to, co v posledních dnech postihlo zemědělce, sadaře a pěstitele. Krupobití si nevybíralo a ničilo vše, co mu přišlo do cesty. Peníze daňových poplatníků, tedy nás všech, ve výši šesti milionů, které ministr do této kampaně investuje, by se zajisté daly použít lépe. V každé čertovině však hledejme i pozitivum. Můžeme být vlastně rádi, že ostatní páni ministři nemají podobné choutky a v ulicích se nebudou ptát, zdali je lidé znají. Je mi trochu líto strážce naší státní kasy, zřejmě to skutečně nemá jednoduché. Jedno však vím docela jistě, lidé si Jurečku určitě zapamatují, otázkou zůstává, zdali pozitivně, či negativně. A naštvaným zemědělcům musím dát za pravdu, příroda je vládce, který si nedá poroučet, a v posledních dnech nám to opět tvrdě ukázala. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama