Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2016 5:35:00

Ministři obrany a životního prostředí zavítají do rozšířených brdských obcí

Ministři obrany a životního prostředí zavítají do rozšířených brdských obcí

V pátek 17. června navštíví obce dotčené zrušením vojenského újezdu Brdy ministr obrany Martin Stropnický.

 "Při sněmovních interpelacích na pana ministra jsem nabyla přesvědčení, že se k němu ne všechny informace ohledně stavu území a dopadu zrušení vojenského újezdu na dotčené obce dostávají. A protože i z pohledu samospráv je rozhodně lepší řešit problémy přímo s ministrem, než s jeho podřízenými, tak jsem pana ministra pozvala. Jak se totiž říká, je lepší jednat rovnou s kovářem, ne s kováříčky," vysvětluje poslankyně a krajská zastupitelka Kovářová (STAN), která na potřeby rozšířených obcí v Brdech opakovaně upozorňovala.

"Jsem moc ráda, že vedle pana ministra Stropnického pozvání přijal také ministr životního prostředí Richard Brabec. A je také moc dobře, že se k pánům ministrům připojí zástupce hejtmana Petery, protože i kraj může pro tyto obce hodně udělat," dodává Kovářová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama